Montör/reparatör till MRO/Part 145-verkstad

Montör/reparatör till MRO/Part 145-verkstad

Vi befinner oss efter pandemin återigen i en expansiv och spännande period med nya utvecklingsprojekt och framtida ökande leveranser till våra kunder, bland annat Airbus och Boeing, och behöver nu förstärkning. 

CTT Systems har historiskt varit ett stabilt växande företag där omsättningen på några år gick från 150 MSEK till 350 MSEK innan pandemin. Vi ser nu att tillväxten tar fart igen och vi räknar med en stark utveckling i framtiden, vilket ger stora möjligheter för individer att växa och utvecklas inom organisationen.

Montör/reparatör till MRO/Part 145-verkstad

I vår flygverkstad jobbar du utifrån kund- och myndighetskrav med underhåll och reparationer av komponenter till våra kunders flygplan. Arbetsuppgifter som ingår är ankomstkontroll och inspektion av inkommande utrustning/material, materialplock samt demontering och montering av utrustning och komponenter. Vi jobbar utifrån flygbranschens praxis och regler med styrda underlag och våra produkter testas och frisläpps som flygvärdiga innan de levereras till kund. 

Vi har ett rollbaserat system där det är önskvärt att medarbetare inom MRO kan utvecklas till att bli godkänd testinspektör och certifieringspersonal/Certifying Staff. 

Din profil

Vi välkomnar sökande med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet men för att långsiktigt kunna trivas och utvecklas hos oss tror vi att du; 

  • Har erfarenhet av montering och eller reparation, gärna från CTT eller liknande industri 
  • Har utbildning på gymnasienivå, gärna inom flygteknik eller industriteknik 
  • Är noggrann och omsorgsfull och är van att jobba i IT-system 
  • Kan läsa, skriva och förstå engelska som är språket för all styrande dokumentation 


För alla medarbetare ställs höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande då vi är ett bolag där kvalitetskraven är höga och varje medarbetares insats är avgörande. Vi vill att alla förstår både svenska och engelska. Tjänsten är placerad i Nyköping och det är önskvärt att vår personal bor i närområdet. Vi har en blandad personalgrupp där andelen kvinnor är drygt 30%. 

För all personal på CTT Systems görs säkerhetsprövning och registerkontroll. 

CTT Systems AB (publ.) är ett teknikbolag verksamt inom flygbranschen som utvecklar, tillverkar och underhåller avfuktnings- och befuktningssystem till civila flygplan. Bland våra kunder finns Boeing, Airbus och flygbolag. Vi är ca 75 medarbetare varav 55 i Nyköping. CTT är noterat på Mid Cap listan Nasdaq OMX Stockholm AB. 

Ladda ned PDF

Ansökan

Ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha omgående via mail till rekrytering@ctt.se.

Skriv ”Ansökan MRO” i rubrikraden. 

Alla lediga jobb i Nyköping