CTT SYSTEMS AB (“CTT”), ledande leverantör av produkter för aktiv kontroll och styrning av luftfuktigheten i flygplan, offentliggör härmed att CFO Mikael Brate har sagt upp sig på egen begäran och slutar sin anställning på CTT den 2:a oktober.

”Mikael har varit anställt som CFO och arbetat nära mig i snart 10 år. Han har med sitt arbete aktivt och mycket lojalt bidragit till företagets positiva utveckling. När han nu på egen begäran lämnar CTT för en ny spännande tjänst önskar jag honom all lycka till. CTT kommer att rekrytera en ersättare för Mikael externt”, säger Torbjörn Johansson VD på CTT.

OM CTT SYSTEMS

CTTs Zonal Drying™ System är standard för B787. CTTs befuktare är option för cockpit på B787 samt för besättningarnas viloutrymmen både för A380 och för B787. CTT har också blivit vald som leverantör till Airbus nya A350. CTTs Zonal Drying™ System, kabinbefuktningssystemet Cair™ samt befuktning av cockpit och besättningarnas viloutrymmen är tillgängliga som optioner.

För ytterligare information:

Torbjörn Johansson, VD, CTT Systems AB.
Tel. 0155-20 59 01 eller E-Post:
torbjorn.johansson@ezkgx.beeweb-red.io                      

Besök även: www.ctt.se

CTT Systems AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 6 juli 2015
kl 15:35 (CET).