Elektronikmontör till Nyköping

Montör med inriktning elektronik

Vi befinner oss i en expansiv och spännande period där flygbranschen tagit fart igen och vi utökar vår personalstyrka. Vi behöver nu förstärkning till vår produktionsavdelning i Nyköping. 

CTT Systems har historiskt varit ett stabilt växande företag där omsättningen på några år gick från 150 MSEK till 350 MSEK innan pandemin. Vi ser nu att tillväxten tar fart igen och vi räknar med en stark utveckling i framtiden, vilket ger stora möjligheter för individer att växa och utvecklas inom organisationen.

Montör med inriktning Elektronik

I vår elektronikverksamhet monterar vi detaljer till våra luftfuktare och avfuktare. Vi tillverkar ett antal olika produkter i små serier och har stora krav på säkerhet, kvalitet och noggrannhet. Vi monterar och testar alla våra produkter själva och vi söker en medarbetare som kan ta stort eget ansvar och vara delaktig i alla steg i produktionen. Elproduktionen på CTT är under uppbyggnad och du kommer att få vara delaktig i arbetet med att utveckla processer och arbetssätt. 

Din profil

Vi söker dig som: 

  • Har utbildning på gymnasienivå, gärna inom elektronik 
  • Har erfarenhet av att jobba med elektronikmontering och/eller ESD 
  • Har erfarenhet av lödning. Löd- och IPC-certifikat är meriterande 
  • Har kunskaper i ritningsförståelse 
  • Är van att jobba i IT-system 
  • Är noggrann och omsorgsfull och vill utvecklas i ditt arbete 
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska

 

För alla medarbetare ställs höga krav på samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande då vi är ett bolag där kvalitetskraven är höga och varje medarbetares insats är avgörande. Vi vill att alla förstår både svenska och engelska. Tjänsten är placerad i Nyköping och det är önskvärt att vår personal bor i närområdet. Vi har en blandad personalgrupp där andelen kvinnor är drygt 30%. 

För all personal på CTT görs säkerhetsprövning och registerkontroll. 

Ytterligare information ges av
Nina Palm Vinterstad
Assembly Manager 
Tel: 010-457 32 11 

CTT Systems AB (publ.) är ett teknikbolag verksamt inom flygbranschen som utvecklar, tillverkar och underhåller avfuktnings- och befuktningssystem till civila flygplan. Bland våra kunder finns Boeing, Airbus och flygbolag. Vi är ca 75 medarbetare varav 55 i Nyköping. CTT är noterat på Mid Cap listan Nasdaq OMX Stockholm AB. 

Ladda ned PDF

Ansökan

Ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha omgående via mail till rekrytering@ctt.se.

Skriv ”Ansökan elektronikmontör” i rubrikraden. 

Alla lediga jobb i Nyköping